Wie zijn wij?

Wij zijn Madelon en Suzanne…33 en 34 jaar oud en woonachtig in Amsterdam. Samen hebben we dit plan opgevat: met een auto van Singapore naar Amsterdam rijden.

De ene ben ik dan: Madelon Olsthoorn, geboren en getogen in het pittoreske Westland.

Echt een meisje uit de kassen, maar nu alweer zo’n 14 woonachtig in Amsterdam. Na mijn vwo jaren besloot ik een tijdje op een Summercamp in de States te gaan werken. Waarom? Amerika sprak mij ontzettend aan. Het zal de 90210 icm de Baywatch invloeden uit de jaren 90 zijn geweest. Vervolgens ben ik gaan studeren in Amsterdam. Tussendoor heb ik een periode van zes maanden in Sydney gestudeerd en veel gereisd in Australië. En na mijn studie heb ik nog een aantal maanden gewerkt in Tanzania. Echt onwijs leuk allemaal…Toen begon de periode van het echte werkende leven. Bij KPN had en heb ik het super naar mijn zin, maar het reizen begon toch te kriebelen; het beleven, het ontdekken…Sja en dan kom je iemand tegen die er net zo in staat als jij…..

En dat meisje dat ben ik: Suzanne Cox.

Grootste gedeelte van mijn leven in Den Haag gespendeerd om vervolgens op 19-jarige leeftijd mijn biezen te pakken voor een groots avontuur in Australië. Hier heb ik in mijn eentje zo’n tien maanden gebackpackt. En natuurlijk was ik nooit alleen, altijd had ik mensen om  mij heen. Vervolgens ben ik naar Amsterdam vertrokken om te gaan studeren. Tijdens mijn studie en werkjaren heb ik altijd veel grote reizen gemaakt. Iedere keer weer iets nieuws ontdekken.

Ook ik had voor ogen dit nog een keer echt groots aan te pakken….Sja dan kom je iemand tegen die er net zo in staat als jij…..