Who is Hot or Not?

Wij kunnen deze reis natuurlijk niet zonder de hulp van anderen maken…Helaas is hulp niet altijd vanzelfsprekend hebben wij geleerd..Wil je weten hoe je op deze wall of fame een plekje kunt verdienen?

Mail ons gerust ;-) : madelonolsthoorn@gmail.com of suzanne.cox@gmail.com

HOT: Marieke Kessel- email: info@mariekekessel.nl

www.mariekekessel.nl

Marieke schrijft mooie verhalen over onze belevenissen..En schrijven kan ze!! Het 1ste stuk is al   gepubliceerd in het AD Westland

 

HOT: Michel Bleeker – info@bd2.nl

Hij heeft ons enorm geholpen met deze website en in alles meegedacht…Dus voor wie nog eens een goede online specialist zoekt…..

 

HOT: Monique & Ronald

Zij hebben ons allebei geholpen met het verschepen van Tilles. Het is namelijk niet even kwestie van googlen en hop je hebt een schip. Het is veel uitzoekwerk en zij hebben met ons meegedacht en ons super geholpen. Bedankt!

 

NOT HOT: Rocco – Wheels Unlimited Beesd

Zonder concrete afspraken aan het werk gegaan en ons een vette rekening presenteren is één ding. Vervolgens blijkt dat de accu’s die voor 300 Euro in rekening zijn gebracht niet zijn vernieuwd, maar opgepoetst. Stonden we mooi gelijk stil aan de kant van de weg. Wat is er dan nog meer opgepoetst in plaats van vernieuwd? Dat je dat durft om twee meiden zo de wereld in te sturen…..

HOT: Cathelijne en Rutger www.110overland.nl

Ontmoet in Kuala Lumpur. Vet veel tips gekregen en hun geliefde gasstel mogen overnemen. Hun reis zit er bijna op (eind feb 2012). Veel succes met het verschepen van Singapore naar Nederland.

 

HOT: Erik, voorzitter www.landcruiser-club.nl

Erik helpt op ons afstand met problemen die we ondervinden met Tilles. Hij belt zijn contactpersonen en heeft er voor gezorgd dat we via Don & Jenn een goede garage in Kuala Lumpur hebben gevonden. En nu horen wij ook bij de club! Erik, tot zover alvast bedankt!!!!

HOT: Simmy email: sucharita1975@gmail.com

Simmy en haar familie hebben ons opgevangen toen we met pech in een klein dorpje stil stonden. Zij runt een weeshuis met 15 meisjes en heeft ons laten zien wat gastvrijheid is in India.

 

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Who is Hot or Not?

  1. Een avontuurlijke reis zonder problemen is ook niet echt avontuurlijk!

    Veel succes verder gewenst voor de rest van de trip terug naar Amsterdam.

    Van een fan en naamgenoot,

    Arnold Olsthoorn

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>